Kello Super Techno Genuine Diamond Watch M6012 10dia 0.10ctw by Joe Rodeo

168,00 €
Sisältää alv:n
Super Techno M-sarjan suunnittelema Joe Rodeo. Edullinen kellot aito timantteja. Osta viileä Watch OnlineAito timantti k
  • Turvallinen maksu Payson Checkout Turvallinen maksu Payson Checkout
  • Tilaukset lähetetään 24/48 tunnin kuluessa arkipäivistä. 2-5 päivän toimitusaika. Tilaukset lähetetään 24/48 tunnin kuluessa arkipäivistä. 2-5 päivän toimitusaika.
  • 30 päivän peruutusoikeus 30 päivän peruutusoikeus
Kello Super Techno Genuine Diamond Watch M6012 10dia 0.10ctw by Joe Rodeo
Super Techno M-sarjan suunnittelema Joe Rodeo. Edullinen kellot aito timantteja. Osta viileä Watch OnlineAito timantti katsella Super Techno suunnittelema Joe Rodeo. Koko kello herkullisia kiillotettua, mustaa ruostumatonta terästä. Ympäri kellotaulun on 10 kappaletta aitoja timantteja 0,10 karaattia. Musta ja valkoinen Kellotaulun Valkoinen Diamonds illuusioita. 10 aitoa timanttia 0,10 karaattia soittaa harhakuvia timantteja kiillotettu musta ruostumaton teräs asia koko: 50mm Movement: Sveitsin liike Vesitiivis 100m kaksi ylimääräistä aitoa nahkaa rannerenkaita aika tulee tasokkaalla pakkaus kaksi ylimääräistä helposti vaihdettavat rannekkeet (katso lisää kuva) sydämessä sijaitseva New Yorkin Joe Rodeo. Se on yksi suurimmista korut yritykset nykymaailmassa. Perustettu vuonna 1980, Joe Rodeo on tunnettu sen ainutlaatuinen muotoilu ja tyyli kelloja ja koruja. Tarjoamme laatua ja täydellisyyttä. Joe Rodeo tekee otsikoissa ympäri maailmaa, myös Eurooppaa Kanadaan Venäjälle ja aina Japaniin. Mutta se ei lopu tähän, Joe Rodeo tuotteita on myös läpimurto kaupunkien teollisuuden ja se on ensimmäinen valinta kuuluisuuksia kaikkialla. Nämä katseenvangitsija koruja ja kelloja räätälöity hiphop-artistit kuten Akon, Sean Paul, naurettava, Fabulous, Master P.. lista jatkuu. Tämä uusi Joe Rodeo katsella on yksi riviä yksin ja upea kokoelma timantti kellot. Kokoelmat vaihtelevat Klassisen hienostuneessa aina hip ja moderni. Jokainen malli on ainutlaatuinen ja käsintehtyjä makusi. Joe Rodeo tarjoaa myös Yhden vuoden takuu on kelloja. Sen lisäksi ostaa ja myös tarkkuutta kellojen kanssa Sveitsin liike.
Joe Rodeo
WH0334

Lisätiedot

Sekoite
Stainless Steel
Movement
Analog
Väri:
Svart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Tai Reset password